Upozornění

Všechny fotky na tomto blogu, pokud není uvedeno jinak, jsou mým vlastnictvím a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze s mým písemným souhlasem. Děkuji.

pátek 26. září 2008

26. září 2008

118. den

dopoledne jsme byly s Karličkou na kyčlích. konečně je máme v pohodě :-) ale kontrola dala panu Dr. zabrat. Karlička je lumpice a tak nechtěla ležet na boku, aby jí je Dr. mohl zkontrolovat a vyváděla, vzpínala se a propínala a dokonce došlo i na brečení :-) Dr. tu naši holku nějak nemohl zvládnout. tak jen doufám, že kyčle zkontroloval pořádně ;-)
než jsme jeli do Benešova, tak jsme hodily Mišáka do školičky. je u nás na vsi každý pátek dopoledne a za suprové peníze. platíme za ty 2,5 hodiny 50,- Kč. v Praze to stálo 5x tolik a je to vlastně to samé. jen tady můžou ještě jít ven a to v Praze nemohli. Mišák se do školičky těšil a když jsme mu to včera večer připoměla, tak o ní pořád mluvil. když jsme pro něj v půl 12 jela, akorát šli z procházky. Mišák šel za ruku s tetou a vypadal moc spokojeně. dostali jsme obrázky co namaloval a šupajdili jsme domů na oběd a Mišák do postýlky.
když jsem obě děti uspala, vrhla jsem se na focení oříšků. konečně za těch 5 let co tady bydlíme, z oříšků něco je. vždycky byly prázdné, ale letos konečně máme i úrodu. a tak jsem se vrhla na jejich focení ...... a i konzumaci. jsou výborné :-))))))))))))))

jeden byl Popelčin



2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Skoda,ze jsem alergicka na liskace.. krasny fotky! Alice

Veronika řekl(a)...

Nádherné fotečky wooow!!!