Upozornění

Všechny fotky na tomto blogu, pokud není uvedeno jinak, jsou mým vlastnictvím a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze s mým písemným souhlasem. Děkuji.

pátek 6. února 2009

6. únor 2009

Slavící den ...

... slavíme narozky našeho taťky Jendy a taky máme společnou oslavu s únorňátky 2008 z Baby-café. Takže máme prima slavící den. Oslava s únorňátky s emoc povedla. Sešla se prma parta mamin a skvělé dětičky. Měla jsem sebou obě děti a dost mě překvapil Mišák. Krásně si hrál s Matym, Mišelem a Kubíkem a vůbec ty malinké dětičky nezlobili. Prostě se chovali skvěle. Prostě se oslava povedla a domů si Karlička odnesla krásný polštéř opička. No opička pro opičku :-)

Fotky jsem dala jen 2. První je srdcovka Samík. Je o den mladší než Karlička a je to náherný pohodový smíšek. Já ho miluju :-) A na druhé fotce je oslavenkyně Karlička. Jinak než s dudlíkem první hodinu nebyla. Pak našla jídlo a další 3 hodiny stála, spolu se Samíkem, u stolečků jídlem a ládovali do sebe piškoty, křupky a vše ostatní co bylo v jejich dosahu :-) Ale hlavně, že jim chutnalo, ne ;-)






Žádné komentáře: