Upozornění

Všechny fotky na tomto blogu, pokud není uvedeno jinak, jsou mým vlastnictvím a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze s mým písemným souhlasem. Děkuji.

pondělí 2. března 2009

2. březen 2009

Dneska vaří Karkulínka ...

... aneb když je dítko protivné, vymysli pro něj nějakou zvláštní zábavu :-) Já posadila Karkulu na sporák a jí to tam bavilo. Seděla hrála si s vařečkami, laškovala s bráškou a byla spokojená.

Taky jsme byli u našeho pana Dr.. Karlička nemá střevní virozu. Bříško má klidné, na pohmat měkké, jen je prostě hodně zahleněná a tak ty hleny nějak ven musí, takže proto zvrací. V sobotu to zvracení byla opravdu rekace na mrkev. Už jí prostě tělíčko mělo hodně a tak jí vrátilo. Takže jsme dostaly ACC a Kalobu na odhlenění. Máme je používat 10-14 dní, nemám se prý nervovat, že večer bude zase zvracet, je to prý pro ní v tu chvíli to nejlepší. Může papat všechno, ale raději trochu dietně, přeci jen týden byla jen na rohlíkách, mrkvi, piškotech. A ve středu máme Dr. zavolat, jak na tom Kajda je.
Mišák má chycené průdušky. Naštěstí to ještě není na ATB. Máme dávat přes den Stodal, Sinecosin a na předpis dostal Spiropent a na noc Robitussin. Pěkně chraptí a kašle a má i teplotu, ale je celkem v pohodě. Mám se snažit udržet ho v posteli, prý když budeme dodržovat klidový režim a brát sirupy, mohli bychom se zánětu průdušek vyhnout.
Tak snad to nějak všechno ustojíme a už půjdou ty hnusné nemoci od nás dopryč!!!!!!!!!!!!!!!!



1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

nádherný momentky