Upozornění

Všechny fotky na tomto blogu, pokud není uvedeno jinak, jsou mým vlastnictvím a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze s mým písemným souhlasem. Děkuji.

úterý 29. července 2008

29. červenec 2008

60. den

v dnešní horký letní den jsme navštívili pražskou ZOO. sešlo se nás 6 tet z ÚB a kdyby Mišák nezlobil, tak bych si to i užila. takhle jsem ze ZOO odjížděla naprosto hotová. ten můj lump pořád někam utíkal. nevydržel s námi ve skupince a raději podnikal samostatné výpravy. dokonce mi 2x utek tak, že jsme ho hledaly. když utekl poprvé, tak jsme ho nemohly nějakou dobu najít a já byla strachy bez sebe. normálně jsem se klepala a byla hotová. moc jsem se o něj bála. nakonec ho teta Bára našla u slonů. hned dostal na zadek, ale stejně to nepomohlo. za půl hoďky mi zmizel zase. nakonec jsem to vyřešila přivázáním na kšíry ke kočárku, protože Karlinda spinkala a nemohla jsem je prohodit. když se probudila, nandala jsem jí do Manduky a útěkář šel do kočárku. trochu se sklidnil a když jsme přišli do dětského koutku, byl v celku hodný. musel se projet mašinkou - 3x :-) a pak se šel schladit do bazénku. tam si to moc užíval, ani ven se mu nechtělo.
já jsem v ZOO dostala malý rychlokurz focení od Lasconky. pokoušela se mi vysvětli focení s nastavováním priorit clony nebo času. tak snad jsem něco pochytila a focení mi půjde ještě líp :-)

velká radost z koupání

Karlinda v ZOO

sousoší s Mišákem

želva

tučňák

ještěr

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

super momentky:-)))