Upozornění

Všechny fotky na tomto blogu, pokud není uvedeno jinak, jsou mým vlastnictvím a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze s mým písemným souhlasem. Děkuji.

čtvrtek 25. září 2008

21. září 2008

112. den

ani jsme se pořádně nerozkoukali a už jedeme domů. zaplatit za kemp, pobalit, přichystat bydlík a auto na dalekou cestu a naposledy se projít po kempu a k moři. museli jsme se přeci ještě s mořem rozloučit a říct mu, že příští rok přijedeme znovu. Mišák stál na pláži a volal "ciao moře, zase přijedeme". pak už jen nasednout do auta, zajet nakoupit dárečky a ňamky a huraaaaaaaaaa domů.
děti jsou cestovatalé. oba hned usínají a my máme klídek. i když nespějí, tak si spolu povídají a dělají na sebe opičky. my každé 2 hodiny stavíme, abychom se protáhli, Kajda se nakojila a dali si třeba nějakou ňaku.
plánovali jsme, že přespíme někde na benzince v Rakousku, ale cesta parádně ubíhala a my dojeli až 13 km před Nespeky. jenže ouha. dorazili jsme v půl 2 v noci a kdo ví, kde bydlíme, musí uznat, že s bydlíkem a za tmy, by se k nám špatně zajíždělo. takže poslední přespání v bydlíku a pak huraaaaaaaaaaa domů ...

poslední rodinná fotka u moře

zírající racek

připravené auto na cestu

cestovatelka Karlinda

cestovatel Mišák

a daleká cesta domů - přesně 753 km

Žádné komentáře: