Upozornění

Všechny fotky na tomto blogu, pokud není uvedeno jinak, jsou mým vlastnictvím a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze s mým písemným souhlasem. Děkuji.

středa 12. listopadu 2008

11. listopad 2008

164 den - Karlička a Nutella :-)

Karlička je tvor zvídavý a hlavně už se pohybující, takže se před ní musíme mít na pozoru a nenechávat nic v místech kam dosáhne. bohužel se nám to nepovedlo s Nutellou a tak v nestřežené chvilce Kadla uzmula skleničku a veeeeeeeelmi si na jejím obsahu pochutnávala :-) asi si řekla, že dost skleniček se zeleninou, kukuřičných křupek, přesnídávek a banánů, že je čas vyzkoušet i něco zakázaného. když jsem jí viděla s jejím blaženým výrazem a hubinkou popatlanou, tak sem se musela smát. ani moc neprotestovala, že jí to beru, jen ještě narychlo jazýčkem olizovala tu sladkou pochoutku z pusinky ;-) a těší mě, že se po tom neosypala, takže nemá alergii na arašídy :-) a taky mě těší, že se jala ochutnávat čokoládu a ne jinou, hnědou matlavou záležitost :-)))))))))))


2 komentáře:

Aikwen řekl(a)...

wow. to musela být makačka najít pod tím nánosem dítě :D Ta druhá fotky je fakt super. A abych nezapomněla tak ty západy ze dne před tím to je přímo bomba!

Jill řekl(a)...

Pěknej nános čokolády (bo co to je) že ji ty děti umějí tak hezky využít.